29 Mart 2024

#2018 ‘in mutlu ve huzurlu geçmesi dileği ile #MutluYıllar …

0

Mutlu yıllar

2016 yılı ile beraber temellerini attığımız “Dönüşüm” ve “Yenilenme” dönemi kliniğimize çok şey kazandırdı. Bu iki yılı, 3’ü Uluslararası Biri Ulusal platformlarda 4 ödül ile kapattık. Hastane ve birlik idari amirlerimizin de sayesinde, fiziki değişimlere gittik, övgü ile bahsedilen yeni Acil ünitelerimizi açtık. Acil Tıp Organizasyonel yapılanmasında yer alırken; Sağlık Bakanlığı organizasyonlarına katıldık, görev aldık.

9 komite, 150′ nin üzerinde teorik ders ile 2017 yılını eğitim alanında da dolu dolu geçirdik. Harici kursları kaçırmamaya, eğitimin olduğu her yerde varolmak için çabaladık. Marka haline gelmiş olan ÜSTAT organizasyonlarına devam ettik, pek çok branş ve hastaneden katılan  sağlık personeline simülasyon ile birleştirilmiş eğitimler verdik.

Geldiğimiz noktada talep gören, aramızda olmak için çabalanan bir ACİL TIP KLİNİĞİ daha da ötesi ACİL TIP AİLESİ olduk. Doktorlarımızla, hemşirelerimizle ve pek tabi yardımcı sağlık personellerimizle beraber yakaladığımız bu sinerjiyi 2018 de de göstereceğimize inanıyoruz.

Çalışan, Yorulan, Yorulmaktan Korkmayan, Uzman değil Akademisyen Yetiştirmeyi amaçlayan Acil Tıp Kliniğimiz; huzur, sağlık ve mutluluğu hakeden tüm vatandaşlarımıza başarılılarla dolu bir 2018 diler…

SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil TIP AİLESİ adına,
Doç. Dr. Serkan Emre EROĞLU

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.