29 Mart 2024

2018-2019 Akademik Takvim Yılı Kapanışını Yaptık…

0

10 ay… 9 Komite… 153 teorik Ders sunumu… Bunlar gerçekleştirilirken haftanın 4 sabahı vaka eğitim toplantısı, her iki ayda bir yazılı ve sözlü sınavlar, 15’in üzerinde kurs katılımı…

Eylül ayında başlamış olduğumuz akademik takvim yılının son katılımını, 14 Haziran da gerçekleştirdik. Tüm seneye ait akademik geribildirimlerin de alındığı kapanış toplantısında 2019-2020 Akademik Takvim Yılının Planlamaları da duyuruldu, tartışıldı.

Bu yıl olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de tüm komitelere ait akademik takvimimiz ve konu başlıklarına kadar detaylandırılacak ve Ağustos ayında da açıklanacaktır. Bunun yanında, yaz dönemi boyunca; salı günü eğitim saatlerini de dahil ederek vaka-eğitim toplantılarına devam edilecektir. Yine, planlamalar dahilinde yürütülen ÜSTAT (Ümraniye Sürekli Tıp Eğitimi Akademik Toplantıları) kursları ve benzeri eğitsel faaliyetlere devam edilecektir.

Teorik derslerimiz olsun, vaka eğitim toplantıları olsun, pratik eğitim saatleri olsun, akademik planlamalarımıza ait etkinliklere dahil olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, gelecek döneme hazır olarak başlamalarını dileriz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.